A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

УЧАСТЬ У НАВЧАННІ

Дата: 19.02.2020 17:01
Кількість переглядів: 317

З 18 по 19 лютого 2020 року фахівець із соціальної роботи Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради Марина Пілішенко взяла участь в навчальному семінарі-тренінгу «Соціально-психологічні особливості роботи з сім’ями, в яких є ризик соціального сирітства, в тому числі, відмови від новонародженої дитини».

Мета даного навчання - підвищення ефективності роботи спеціалістів з надання соціальних послуг із запобігання соціальному сирітству, вдосконалення системи надання соціальних послуг дітям і сім'ям з дітьми шляхом освоєння практичних методів та технік в роботі з сім’ями у кризових ситуаціях.

Семінар-тренінг поєднував основні теоретичні засади соціальної роботи з даними категоріями сімей, практичні методи роботи із вразливою категорією сімей, із її технологічними аспектами. Участь в семінарі-тренінгу сприяла розвитку знань, вмінь, навичок для підвищення професійної компетентності фахівців з надання соціальних послуг сім’ям, в яких є ризик соціального сирітства, в тому ж числі при роботі з жінками, які мають намір відмовитись від новонародженої дитини.

 

                                                            

 

                                                                        Руслана МАЛИКІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора