Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІЛКУВАННЯ!

Дата: 14.02.2020 08:23
Кількість переглядів: 345

Фото без описуФото без описуФото без опису

На базі Сільського будинку культури  Центру культури та дозвілля   Великобілозерської сільської ради вже понад 10 років діє багатогалузеве любительське об’єднання   «Доньки Білої Зірки». За роки свого існування це клубне формування згуртовувало  людей, різних за віком, професією, освітнім і культурним рівнем.   

Члени любительського об’єднання  вивчають та  пропагують  народні свята, звичаї та традиції рідного краю. На засіданнях любительського об’єднання проводяться спілкування за межами професійної діяльності та сім'ї. Тут Ви матимете можливість оптимально поєднати особисті і суспільні інтереси, а також  розвинути свою творчу активність. Ставши членом любительського об′єднання «Доньки Білої зірки», Ви не лише подаруєте собі цікаве спілкування та змістовний відпочинок, а й станете частиною осередку, де кожному забезпечена моральна підтримка у будь-яких складних обставинах і ситуаціях.     

Ознайомитися з положенням, планом та формами роботи  багатогалузевого любительського об′єднання «Доньки Білої Зірки» Ви можете поспілкувавшись безпосередньо з керівником об’єднання Оленою Миколаївною Патенко, завітавши до Сільського будинку культури (вул. Шкільна, 3), або зателефонувавши за  номером  2-00-76.

Керівник любительського об’єднання Олена ПАТЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора