A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Запрошуємо тих, хто любить українську пісню, хто бажає теплого, душевного спілкування, стати учасниками фольклорного колективу «Білозерчаночка»

Дата: 12.02.2020 13:12
Кількість переглядів: 846

Фото без опису

                          Де знайти пісенне джерело?

                                                       Чи воно існує у природі?

В Білозерку приїздіть, в  село -

                                                                Є таланти в нашому народі.

Воістину, невмируща душа українського народу, доки жива українська пісня!

В піснях українці сумують і радіють, в піснях висловлюють свої надії і сподівання, піснями передають почуття. А найкраще виконують українські пісні українські жінки. І в підтвердження цьому є виступи фольклорного колективу «Білозерчаночка» Сільського будинку культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради, які в цьому році відзначили своє 29-ти річчя. На сьогодні колектив «помолодшав», бо до його складу увійшли представники молодого покоління громади.  Зі  старого складу колективу залишилися лише три учасниці, які трепетно передають любов до народної пісні молодшим учасницям. Це – Катерина СЕРЕДА, Валентина КАЛЬНИЦЬКА та Валентина ЛИХИНА. Нажаль, літа невблаганні: і віку додали кожному з них, і сивину  на скроні, але бачили б, як світяться їхні очі, коли вони виконують українську пісню!  В громаді не обходиться жодного концерту без участі «Білозерчаночки». В їх репертуарі, окрім народних українських пісень, є і сучасні українські пісні. Учасниці колективу не мають часу для відпочинку, бо вже сьогодні вони проводять репетиції концертних номерів до Міжнародного жіночого дня 8 Березня та обрядового свята Масниці.

 Учасники фольклорного колективу «Білозерчаночка» – це люди різних професій та уподобань, різної вікової категорії, але об‘єднує їх палка любов до  української народної пісні, адже народна пісня – це душа народу!

Запрошуємо тих, хто любить українську пісню, хто бажає теплого, душевного спілкування, стати учасниками фольклорного колективу «Білозерчаночка».

Репетиції колективу проходять в Сільському будинку культури (вул. Шкільна, 3) щовівторка та щоп’ятниці об 11.00. Будемо раді Вас бачити! 

Методист Сільського будинку культури                            ЦКД Лідія ХОЛОД



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора