Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відділ з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронним органами інформує

Дата: 11.02.2020 13:14
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

     Одним із пріоритетних напрямків діяльності відділу з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Великобілозерської сільської ради є участь  у здійсненні заходів щодо якісного захисту населення і територій  при загрозі виникнення та виникненню  надзвичайних ситуацій,  організації  заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій  та організації укриття населення від впливу надзвичайних ситуацій.

     Протягом  лютого  2020 року працівниками відділу взято участь у  селекторних засіданнях  та відео конференції обласного штабу по опрацюванню заходів із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з можливими несприятливими умовами зимового періоду 2020 року. Підготовлено доповідь про готовність комунальних закладів Великобілозерської сільської ради до дій під час несприятливих умов зимового періоду 2020 року. Взято участь у засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій   розглянуто питання створення фонду захисних споруд Великобілозерської сільської ради . Підготовлено проєкт рішення сільської ради про створення фонду захисних споруд цивільного захисту (протирадіаційних укриттів), з метою забезпечення цивільного захисту населення Великобілозерської сільської об’єднаної територіальної громади.

      Іншим пріоритетним напрямком діяльності відділу є військово-облікова та мобілізаційна робота. На даному напрямку  проводиться робота по приписці громадян 2003 року народження, у кількості 35 чоловік, до призовної дільниці Енергодарського ОМВК, формуванню особових справ допризовників, проходження ними медичної комісії. Також організовано роботу по здійсненню чергового  призову громадян на строкову  військову службу навесні 2020 року. Проводиться оповіщення  призовників, у кількості 112 чоловік,  про необхідність прибуття до Енергодарського ОМВК для проходження медичної комісії.

 

                                                                                    Людмила КАРПЕНКО

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора