A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Святкування Дня Соборності України в ДНЗ «Віночок»

Дата: 22.01.2020 15:09
Кількість переглядів: 5377

Фото без описуФото без описуФото без опису

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно - Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року в Києві.

   В дошкільному навчальному закладі "Віночок" також відзначали День Соборності України. З метою поповнення та поглиблення знань вихованців про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами нашої країни, виховання патріотичного почуття та поваги до державних символів з дітьми була проведені бесіда на тему: «Україна – єдина країна», що мала на меті виховувати у дошкільників почуття єдності та розуміння того, що разом ми здатні подолати всі труднощі.

   Діти ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», закріпили знання про символи рідної держави, відгадували загадки, читали вірші, складали пазли.   Не забули нагадати про державне свято і батькам вихованців, для яких вихователь в груповому куточку організувала виставку матеріалів пов’язаних із історією відзначення Дня Соборності та Свободи України.

   Ми впевнені, що в тісній співпраці і в дружньому колі зросте гідний громадянин своєї Батьківщини!

 

                                                                                                            ВАЛЕНТИНА  ІВАНОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора