A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області

Дата: 16.01.2020 16:04
Кількість переглядів: 442

Фото без опису

Оголошується конкурс

на заміщення вакантних посад

педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»

Великобілозерської сільської ради

Великобілозерського району

Запорізької області

16.01.2020

Комунальна установа «Інклюзивно – ресурсний центр» Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області, що знаходиться за адресою: с. Велика Білозерка, вул. Центральна,121, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директора та педагогічних працівників комунальної  установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області:

- Директора комунальної  установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області.

- Психолога комунальної  установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області.

- Логопеда комунальної  установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області.

Вимоги до кандидата на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області:

 

  • повна або базова вища освіта відповідного професійного спрямування (магістр, спеціаліст або бакалавр). Післядипломна освіта в галузі управління;
  • стаж роботи з управління персоналом для магістра або спеціаліста – не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років;
  • знання Конституції України; законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та нормативно – правових актів з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

 

 

 

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

 

- письмову заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходженням служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта громадянина України;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військово- зобов’язаних).

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

 

Особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

 

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

 

Строк подання документів: документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення за адресою:                   с. Велика Білозерка, вул. Центральна, 121.

 

Довідки за телефоном (06156) 2-00-11

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора