A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

«Сучасний вчитель – нове бачення української школи»

Дата: 11.01.2020 08:08
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

9 січня 2020 року  на базі Великобілозерського НВК№1 вчителі початкових класів  філії  Великобілозерського НВК №1  Гюнівської ЗОШ №1 Свириденко О.С. та Пастарнак С.О. провели майстер-клас,  на якому поділилися  своїми враженнями  від впровадження методів  НУШ. Вони  розповіли колегам про застосування в освітньому  процесі нових методів («Шість капелюшків», метод дослідження, уроки на природі, «артбук», «лепбук») та їх дієвість.

      Вчителі підготували  яскраву та цікаву презентацію «Калейдоскоп вражень від впровадження  методів НУШ», в якій показали   практичне використання методів і прийомів нової української  школи на уроках  початкової ланки.

   Також вчителем початкових класів філії Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5 Кратік А.Ю. проведена  ділова гра з елементами коучингу "Сучасний вчитель - нове бачення української школи".

      В цікавій та невимушеній атмосфері пройшли вправи: «Привітання», «Чарівний чобіток»  та «Казковий вернісаж». Особливу увагу хочеться звернути на роботу в групах, яка дала можливість кожній групі створити вчительський проєкт «сучасний вчитель». За допомогою цеглинок  LEGO учасники ділової гри створили свої проєкти бачення особистості сучасного вчителя. Кожна група представила свій проєкт, своє бачення.

Наприкінці тренінгу вправа-рефлексія «Все в твоїх руках» допомогла підсумувати і осмислити матеріал семінару.

 

 

Наталія ОСТАПЕНКО,  Катерина УСЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора