A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Рік новий зустрічаєм!

Дата: 02.01.2020 11:12
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Всі діти з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає Дідусь Мороз та Снігуронька і подарують їм багато гарних подарунків та неповторний новорічний настрій. Тай ми дорослі, будемо відвертими, також чекаємо цього свята.

         29 грудня 2019 року гостинно відчинив свої двері після проведеного ремонту та радо зустрічав дітей Великобілозерської громади Сільський Будинок культури. Тут, вперше за багато останніх років, в теплій затишній атмосфері для молодших мешканців громади було проведено новорічну конкурсно-розважальну програму «Рік Новий зустрічаєм!». Дітки охоче приймали участь у веселих конкурсах, водили хороводи та наввипередки розповідали новорічні віршики Дідусю Морозу. В залі панувала дружня святкова атмосфера. Сумно не було нікому. Старші дітки змагалися в командних іграх, а маленькі гості свята розважалися в окремій зоні, разом зі своїми матусями. По завершенню розважальної програми на всіх присутніх дітлахів чекали гарні подарунки.

Після дитячого заходу розваги чекали й на дорослих мешканців громади.

На початку заходу всіх присутніх з прийдешніми святами привітала секретар сільської ради Тетяна Ходус. Окрім гарних щирих побажань мешканцям громади,Тетяна Вікторівна подякувала всім, хто був причетний до здійснення ремонту в Будинку культури та побажала їм реалізації всіх подальших задумів у Новому 2020 році. 

Для дорослих мешканців громади  також було проведено конкурсно-розважальну програму «Новорічний серпантин», за участь в якій всі бажаючі мали можливість отримати гарні подарунки.  А найбільш ерудовані та кмітливі принесли з собою до святкового столу ще й набір необхідних продуктів.

 Далі для мешканців Великобілозерської громади була організована  дискотека «Новорічний настрій» за участі гурту «#СиСиКе4», учасники якого дійсно зарядили всіх присутніх святковим новорічним настроєм. До пізньої ночі мешканці Великобілозерської громади запальними танцяими під живий музичний супровід проводжали 2019 рік. 

Сподіваємося, що й зустріч Нового 2020 року була не менш веселою та незабутньою.

                                                                                                                          Лідія ХОЛОД



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора