A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Новорічний карнавал у філії Великобілозерського НВК №1 ЗОШ №5

Дата: 28.12.2019 09:09
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

            Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і родинних свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Це одне з найкрасивіших свят на світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях дорослих і дітей, щедро даруючи людям по всій землі радість і добро, сміх та веселощі. Напередодні Нового року ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.  

       Для створення святкової новорічної атмосфери учні та вчителі нашої школи протягом останніх тижнів грудня прикрашали класи, коридори школи сніжинками, гірляндами, різноманітними виробами на новорічно-різдвяну тематику. Школярі з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом.

         І ось 27 грудня засяяла різнокольоровими вогниками лісова красуня –ялинка. Новорічні свята в школі проходили в три етапи: для учнів початкової школи, для учнів 5-6 та 7-9 класів.

       Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій юним артистам. Гарні пісні, танці, новорічні вірші, конкурси, сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття приходу Нового року.

       Учні школи отримали солодкі подарунки та призи від Діда Мороза та Снігуроньки за акторську майстерність та оригінальні костюми.

         Вже традиційним гостем свята у нашій школі стала директорка ТОВ «Агрофірма ім. А. Суворова» Тетяна Богданівна Ворона, яка привітала колектив школи із прийдешніми святами та урочисто вручила грошові відзнаки відмінникам навчання, призерам районних предметних олімпіад, спортсменам та творчим учням. Також всі учні школи отримали солодкі подарунки.

       Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

Тож хай Бог посилає своє благословення нам у новому 2020 році! З Новим роком!

                                                                                                                                   Олена Крутяк, Катерина Усенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора