A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Новорічні свята продовжуються!

Дата: 26.12.2019 16:49
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Кожне свято для дитини – справжнє диво. А Новий рік зі своєю незвичайною, загадковою атмосферою взагалі ні з чим не порівняти. Красуня -ялика, омріяні подарунки, яскраві салюти та святковий настрій – про все це мріє кожна дитина. А ми маємо зробити все, щоб новорічні свята пройшли для них захоплююче, цікаво та незабутньо.

         26 грудня в приміщенні адміністративної будівлі Великобілозерської сільської ради працівники Центру культури та дозвілля створювали новорічний настрій дітям пільгових категорій Великобілозерської громади. До уваги малечі була продемонстрована театралізована програма «Рік Новий зустрічаєм!».  Потім дітки водили веселі  хороводи навколо ялинки разом з казковими героями програми та головним розпорядником свята - Дідусем Морозом. А цікаві конкурси, до участі в яких запрошувала Снігуронька, не залишили байдужою жодну дитину.

Протягом свята в залі лунав  веселий дитячий сміх. Цікаво було не тільки дітям, а й  їх батькам також.  По закінченню заходу всі дітки отримали гарні подарунки та смачні солодощі. І звісно ж - святковий настрій, який залишиться з ними ще надовго.  

 

 

Лідія ХОЛОД



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора