A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

З краю в край крокує Святий Миколай

Дата: 20.12.2019 13:00
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

З краю в край крокує Святий Миколай

Кожного року діти з нетерпінням чекають зимових свят, бо кожне з них несе в собі багато радості та подарунків. Першим і, мабуть, одним з найулюбленіших свят для малечі є День Святого Миколая. Адже діти добре знають, що за слухняність та працьовитість Святий Миколай  принесе їм гарні подарунки.

19 грудня на базі адміністративної будівлі Великобілозерської сільської ради для дітей пільгових категорій громади проведено конкурсно-розважальну програму «Святий Миколай, до нас завітай!».

Дітлахи із захопленням спостерігали за театралізованим дійством, кружляли разом зі Святим Миколаєм та його помічниками – янголятками навколо красуні ялиночки. Потім приймали активну участь у веселих конкурсах.  Також кожен з присутніх на святі дітлахів, із задоволенням приймав участь у веселих конкурсах  та мав змогу розказати віршика Святому Миколаю і отримати подаруночок з його чарівного мішка. 

          Всі учасники святкового дійства поверталися додому, отримавши гарний настрій, солодкі подарунки та приємні спогади про веселі розваги. 

  В закладах культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради також проводилися святкові заходи до Дня Святого Миколая, а саме:

у відділенні № 2 Сільської бібліотеки оформлено тематичну книжкову

викладку та проведено пізнавально-розважальний захід «Славимо тебе, Святий Миколаю!»;

у відділенні № 4 Сільської бібліотеки оформлено виставку – вернісаж  

 «Чарівні новорічні свята». Також для активних відвідувачів закладу проведено –пізнавально-розважальний захід «Нехай доброти вистачить на всіх»;

у відділенні № 5 Сільської бібліотеки радо зустрічали дорогих гостей.

Ними були найменші мешканці Гюнівського старостинського округу – вихованці дитячого садочку «Віночок». Дітки радо прийняли участь у тематичній вікторині, ознайомилися з яскравою книжковою виставкою та отримали гарні подаруночки.

         На кожному з проведених заходів діток ознайомили з історією свята. Тим, хто ще не написав листа Святому Миколаю, допомогли це зробити. Потім всі разом вирізали янголят, розгадували загадки, грали у цікаві ігри та пригощалися солодощами. Зустрічі пройшли в дружній та доброзичливій атмосфері.

  

Лідія ХОЛОД



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора