A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Щодо міжнародного співробітництва

Дата: 04.12.2019 11:19
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

    26 листопада 2019 у місті Пекін відбулося Сьоме засідання Підкомісії з питань співпраці у сфері сільського господарства під спів головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України-Торгового представника України  та Головного ветеринара міністерства сільського господарства та сільських справ КНР.

     Під час засідання було обговорено широке коло питань двосторонньої співпраці у сфері АПК зокрема, питання щодо зацікавленості української сторони у експорті до КНР готової продукції.

     За результатами зустрічі досягнута домовленість продовжити співпрацю у форматі проведення спільних бізнес-форумів з метою налагодження співробітництва між українськими та китайськими компаніями, посилення їх взаємної участі у виставкових заходах, що проводяться в Україні та КНР, а також налагодження відносин у сфері обміну інформацією про попит і пропозицію на сільськогосподарську продукцію між компетентними органами обох сторін.

     Більш детальну інформацію можна отримати в Управлінні зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації за адресою: м. Запоріжжя,

пр.. Соборний , 164, контактна особа Ганна Верьовкіна  061 224 63 11.

 

                                                                                                                         Вікторія ГВОЗДИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора