A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Хай не згасне ваша віра в щедрість людської доброти!

Дата: 01.11.2019 14:11
Кількість переглядів: 961

Перший день листопада цьогоріч для мешканців Великобілозерської громади розпочався з гарного свята – Дня працівника соціальної сфери.

З нагоди свята в актовому залі адміністративної будівлі Великобілозерської сільської ради відбулися урочистості та святковий концерт «Хай не згасне ваша віра в щедрість людської доброти!».

Зі щирими побажаннями та словами вдячності до присутніх в залі працівників соціальної сфери  звернулася секретар Великобілозерської сільської ради Тетяна ХОДУС, яка почала свій виступ зі слів Івана Франка:  «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим», що, на її думку, не втратили актуальність через скільки років і повною мірою передають суть професії соціального працівника.

Естафету привітань перейняла голова Великобілозерської районної державної адміністрації Ася ЯРМОЛЕНКО, яка подякувала працівникам соціальної сфери   за нелегку, але дуже потрібну роботу. Побажала присутнім міцного здоров’я, мирного неба, злагоди в родинах, успіхів та здобутків у їх нелегкій справі.

Кращих працівників соціальної сфери було нагороджено грамотами  за сумлінне виконання службових обов’язків та пам′ятними подарунками.   

На адресу винуватців сьогоднішнього свята прозвучало   багато теплих слів, як від чарівної ведучої заходу Наталії Нєчаєвої, так і від   учасників концертної програми – Володимира ОЛЕФІРЕНКА, Богдана, Святослава та Софії СОБОЛЄВИХ, Інни КУДАШЕВОЇ, танцювального гурту «Радість», фольклорного колективу «Білозерчаночка».   

Дорогі наші працівники соціальної сфери!  Вітаємо вас з професійним святом! Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі, яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю.

Нехай примножуються   добрі справи і добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!

 

 Лідія ХОЛОД, методист ЦКД ВСР ВР ЗО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора