A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Зустріч з казкою!

Дата: 24.10.2019 14:51
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

Існує книг багато на землі,
Вони цікаві, мудрі та повчальні,
Та кожен з нас, дорослий чи малий,
Казки читає – дуже вони гарні.

 

 

З давніх-давен прийшли до нас казки. Вони передавалися з вуст у вуста і були доступними великим і малим. Український народ завжди був багатий на талановитих оповідачів. Саме від них нам дісталися тисячі чудових казок.

Читаючи ці чарівні твори, ми не тільки знайомимось з країною, де завжди перемагає добро, а разом з її героями вчимося мріяти,  розпізнавати добро і зло, самостійно творити, жити, робити вибір та набиратися мудрості.

В осінній теплий двадцять другий день жовтня у Великобілозерському навчально-виховному комплексі №1 (школа-дитячий садок)  її величності Казці  було присвячено зустріч. Та несподіванкою для всіх  цього  дня стала поява літературних героїв, а особливе захоплення  викликало у персонажів знайомство із Хранителькою Казки.   Під час зустрічі герої мали змогу  цікаво себе презентувати, здійснили відеомандрівку «В світі багато казок», охоче спілкувалися з Хранителькою Казок, виконували різні завдання, які вона їм підготувала. Допомагали вороні розплутати казки, які вона прочитала, взяли участь в аукціоні  загадок, давали відповіді на питання від чарівної, ніжної квітки ромашки. Та найінтригованішим завданням було відгадати таємницю чорної скриньки. За лічені хвилини літературні персонажі виконували завдання, показували  знання народних та авторських казок, проявляли кмітливість, уяву, перевтілювалися. Весело та радісно було в цей день у бібліотеці. Кожен літературний герой пішов додому з гарним настроєм та приємними спогадами. А  щоб ця зустріч надовго залишилася в пам’яті,  було зроблено фото на згадку.

 

                                                                                                                  Завідувач бібліотекою

                                                                                                   Волкова Оксана Володимирівна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора