A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

18 жовтня – Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 18.10.2019 15:16
Кількість переглядів: 490

Сьогодні, 18 жовтня, в багатьох країнах відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

Європейський день боротьби з торгівлею людьми був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. В цей день в багатьох країнах Європи проходять інформаційні кампанії та заходи.

Проблема торгівлі людьми актуальна для України, особливо в цей нелегкий для держави час. Ця проблема стосується не лише жертв сучасного рабства, але і кожного громадянина, який може потрапити в тенета кримінальних осіб чи організацій. Це також питання підтримки й реабілітації жертв торгівлі людьми та ефективної співпраці всіх державних та неурядових організацій з метою подолання цього негативного явища.

Саме з метою підвищення обізнаності населення громади про проблему торгівлі людьми з членами сімей, які перебувають на обліку Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради проведено інформаційні бесіди про проблему торгівлі людьми та її небезпеку, про основні причини та ризики потрапляння осіб у такі ситуації.

                                                                                          

                                                           Центр соціальних послуг 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора