A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Обговорення прийнятих законів

Дата: 09.10.2019 09:57
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Підприємці Великобілозерської сільської об’єднаної територіальної громади 08.10.2019 зібралися, щоб обговорити прийняті 20 вересня 2019 року Верховною Радою України Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інші закони України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» (від 06.09.2019 реєстр.№1053-1) та Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» (від 29.08.2019 реєстр.№1073).

Вказані законодавчі ініціативи досить негативно сприймаються представниками малого та середнього бізнесу громади.

На переконання підприємців, зазначені закони направленні на фактичне знищення спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Підприємці вважають, що схвалення зазначених законів знівелює спрощену систему оподаткування та  матиме негативні наслідки для економіки України, посилить соціальну напругу в суспільстві. Такі зміни можуть спричинити фактичне знищення малого та середнього бізнесу, втрату чисельності робочих місць, значне посилення трудової еміграції та суттєве скорочення надходжень до бюджету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора