A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

”Розквітни у щасті, роде наш красний!”

Дата: 07.10.2019 16:36
Кількість переглядів: 1009

06 жовтня мешканці Великобілозерської  сільської об′єднаної територіальної громади відзначали подвійне свято – День села та 3-ю річницю створення Великобілозерської громади. Цього гарного осіннього дня Білозерка радо зустрічала гостей.

         Святкові заходи розпочалися з виступу Великобілозерського сільського голови Ігоря Батрака, який привітав мешканців громади зі святом, подякував за самовіддану працю на благо розквіту рідного краю та побажав громаді подальшого розквіту та зростання добробуту її мешканців.

         Зі сцени звучали привітання і від Гюнівського старостинського округу. Депутат сільської ради Сергій Пастарнак висловив слова подяки сільському голові за розвиток інфраструктури с. Гюнівка та побажав успішної реалізації всіх запланованих проєктів подальшого розвитку громади.

Жодне свято не обходиться без гостей. І наше – не виняток.  Помічник Народного депутата України Юлії Яцик Микита Курлапов передав найщиріші слова вітання від пані Юлії та побажав розквіту та добробуту Великобілозерській громаді.  

Цього дня було ще багато гостей, приємних несподіванок та подарунків. Депутат Запорізької обласної ради Ірина Гуцуляк вручила керівнику КНП Центру медико-санітарної допомоги Великобілозерської сільської ради сертифікати на отримання двох автомобілів Renault Dokker та Renault Sandero.

Працівники фельдшерсько-акушерських пунктів № 1 та № 2, Гюнівського фельдшерсько-акушерського пункти № 1, сільських амбулаторій № 2 та № 3 отримали від голови Запорізької партійної організації ВО «Батьківщина», депутата Запорізької обласної ради Олександра Старуха та депутата Запорізької обласної ради Володимира Редька електроскутери. За дорученням Олександра Старуха ключі від електроскутерів вручила депутат Великобілозерської сільської ради та голова Великобілозерської районної партійної організації ВО "Батьківщина" Лілія Білик.

Філії Великобілозерського навчально-виховного комплексу № 1 (школа дитячий садок) Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області Великобілозерській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 5 від депутата Запорізької обласної ради Юрія Голоти вручено сертифікат на суму 70 000 гривень для  облаштування кімнати бойової слави.

Багато теплих слів та щирих побажань прозвучало в адресу працівників дошкільних навчальних закладів,   бібліотек та  освіти.

Кращі працівники цих галузей отримали подяки, грамоти та подарунки.

Подякою сільського голови до Дня усиновлення, який відзначався напередодні, відзначено дві родини – родина Джурко та родина Бехтер.

Поціновувачів прекрасного не могла не порадувати виставка вишитих ікон «Віра – в серці, надія – в душі, краса на полотні», на створення якої надали свої роботи 20 майстринь громади, наймолодшій з яких лише 14 років. На виставці експонувалися майже 70 робіт різних за виглядом, складністю виконання, але таких гарних та милуючих око відвідувачів.Адже кожна майстриня вклала в них часточку своєї душі.   Всі майстрині отримали подяки від Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради та подарунки.

Цього дня залюбки прийняли запрошення та приїхали привітати нас зі святом наші добрі сусіди - фольклорні колективи з Кам’янсько-Дніпровської міської громади, Чкаловської сільської об′єднаної територіальної громади, сіл Мала Білозерка, Новодніпровка та Знам′янка.  Вітали, звичайно ж, українською милозвучною піснею.

         А пісень на святі було багато і на різний смак, адже відбувся цього дня у Великобілозерській громаді Фестиваль фольклорної пісні «Переспіви рідного краю», участь в якому прийняли 8 фольклорних колективів. По закінченню всі колективи були нагороджені дипломами учасника Фестивалю та пам′ятними подарунками.

В ході проведення святкових заходів працівники структурних підрозділів сільської ради частувати мешканців та гостей громади смачним борщем з пампушками та не менш смачною кашею. Відвідувачі заходу продегустували сім різних та водночас однаково смачних борщів. Цього дня Велика Білозерка встановила власний рекорд - було приготовлено 350 літрів борщу.

 Тож, не дивлячись на похмуру осінню погоду, свято вдалося. Хочеться вірити, що кожен, хто завітав цього дня до нас на гостину, почув та побачив щось гарне для себе, що дасть йому заряд позитивних емоцій для подальших звершень.

Бажаємо всім мешканцям громади міцного козацького здоров′я, тихого сімейного затишку, чистоти в помислах та благородства у вчинках!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора