A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Святковий концерт «Хай ваша осінь буде золотою»

Дата: 02.10.2019 09:34
Кількість переглядів: 454

1 жовтня в  актовому залі адміністративної будівлі Великобілозерської сільської ради,  в рамках відзначення Міжнародного дня людей похилого віку,  проведено святковий концерт «Хай ваша осінь буде золотою». Це вже сьомий поспіль та заключний концерт святкового марафону.

І на кожному з них учасників концертної програми чекали вдячні глядачі.

Фото без опису

Відзначаючи це свято,  ми маємо прекрасну можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Ведуча заходу вітала людей поважного віку зі святом досвіду та мудрості та передала побажання ще довгих літ життя при доброму здоров′ї від імені Великобілозерського сільського голови.

Святковий концерт пройшов в теплій душевній атмосфері, а по закінченні заходу на  усіх присутніх чекав гарячий чай та солодощі.     

Дорогі наші досвідчені, мудрі і багаті літами люди старшого покоління! Ваша праця та ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай осіння пора, в яку Ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких! Довгих і щасливих Вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру Вам, оптимізму і благополуччя!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора