A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Хай ваша осінь буде золотою

Дата: 30.09.2019 13:36
Кількість переглядів: 574

Указом Президента України 1 жовтня визначено Днем ветерана. І   символічно, що саме цей день збігається з відзначенням Міжнародного дня людей похилого віку,  день, який засвідчує глибоку повагу до найстарших представників  громади. 

День літньої   людини для всіх нас – особливе свято. З дитинства ми вбираємо від людей старшого покоління народні традиції і мудрість, основи культури і рідної мови. З бабусиних казок,  з розповідей діда народжується наша перша любов до рідної землі. Тому їхня народна мудрість і невичерпний житейський досвід – є неоціненним скарбом нашого життя.

Фото без опису

    

28 вересня працівники культури  та учасники художньої самодіяльності закладів культури громади, в цю легку осінню прохолоду  та похмурість, дарували свою енергію, наснагу та прекрасний настрій людям похилого віку, які проживають в с. Гюнівка,  на територіях ТОВ «Ім. Гагаріна» та СВК «Росія».  Душевне привітання ведучої майстерно перепліталося з піснями і віршами учасників концерту, створювало атмосферу затишку і доброзичливості зустрічі. Зі сцени звучали  жартівливі народні пісні,  пісні про родину, про кохання.  Дуже розчулили усіх вірші про бабусю, тепло приймали дідусі та бабусі  жартівливі гуморески. Мудрим та багатим на літа були адресовані привітання та слова подяки за їхній подвиг, працю та оптимізм від Великобілозерського сільського голови Ігоря Батрака. Зі щирими побажаннями до присутніх звернулися староста Гюнівського старостинського округу Людмила Підопригора та головний спеціаліст Великобілозерської сільської ради Олександр Ющук.

По закінченню концертної програми винуватці свята ще довго не поспішали розходитися по своїм домівкам, адже на них чекали дружні посиденьки за чашкою теплого чаю з солодощами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора