A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

«Бібліотека запрошує друзів»

Дата: 30.09.2019 09:36
Кількість переглядів: 435

Всеукраїнський день бібліотек, який щорічно відзначається 30 вересня, дійсно є професійним святом українських бібліотекарів. Свій професійний день працівники Центральної бібліотеки Великобілозерської сільської ради, як завжди, святкували разом із  читачами.

Фото без опису

 

    29 вересня напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у бібліотеці за доброю традицією було організовано День відкритих дверей. Почалося свято з теплих і щирих привітань. Згодом присутні мали змогу насолодитися чудовою інтелектуальною грою «Хочу все знати», в якій взяла участь учнівська молодь громади.

Під час гри  юні учасники показали свої інтелектуальні здібності, а також отримали веселий настрій та заряд позитиву.

     А яка ж вікторина без переможців та призів? Поважні судді визначили переможців, яким  були вручені подарунки, а заохочувальні призи отримав кожен учасник гри. В ході свята для гостей відбулася презентація  книжково - ілюстративної виставки  «Книжковий дім бібліотека – це затишок думок святих», також присутні поринули у віртуальну подорож, переглянувши  відео про 8 незвичайних бібліотек світу та здійснили   цікаву мандрівку сторінками найкреативніших та незвичайних книг.

По закінченню свята учасники гри мали змогу посмакувати солодощами та приємно поспілкуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора