A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про участь у супервізійних зустрічах

Дата: 30.09.2019 08:26
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Протягом травня-вересня 2019 року Запорізьким обласним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, за сприянням Німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH», було проведено курс супервізійних зустрічей для спеціалістів центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та надавачів соціальних послуг об'єднаних територіальних громад Запорізької області. Всього було організовано 6 зустрічей на базі Енергодарського міського центру соціальних служб для сімдітей та молоді. Метою таких супервізійних зустрічей було удосконалення професійних якостей соціальних працівників, на основі активного використання досвіду, накопиченого у процесі практичної роботи спеціалістів.

Проведення комплексу групових супервізійних зустрічей сертифікованими супервізорами дало змогу розглянути питання професійної діяльності спеціалістів через призму інноваційних соціальних технологій, використовуючи досвід європейських методів соціальної та психологічної роботи, а також надати професійну психологічну допомогу.

         Учасником від Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради стала завідувачка відділенням соціальної допомоги вдома Світлана Жук.

 

 

 

                                                                               Центр соціальних послуг ВСР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора