A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Гілея – 2019: Народи великого лугу

Дата: 27.09.2019 09:13
Кількість переглядів: 639

З метою  національно-патріотичного   виховання   дітей та молоді України, поширення скаутського   руху в Запорізькій області на засадах патріотизму, любові до рiдної  землi, поваги до народних звичаїв, традицій та  національних цінностей Українського народу  з  24 по 26 вересня 2019 року  у  м. Енергодар на території Іванівського лісництва було проведено XІ Обласний скаутський практикум  «Гілея – 2019: Народи великого лугу»

В практикумі брали участь скаутські патрулі та команди з міста Запоріжжя, Енергодар, Мелітополь, а також з Великобiлозерського, Мелітопольського, Вільнянського, Веселівського, Василівського, Новомиколаївського та Михайлівського районів нашої області.

Великобілозерську громаду на практикумі представляла команда дiтей Великобiлозерського навчально – виховного комплексу №1.

Дуже насиченою та цікавою було програма скаутського зльоту, зорієнтована на повну зайнятість дітей для того, щоб вони отримали максимум знань, вмінь та вражень за цей короткий час. У перший день учасники практикуму мали змогу взяти участь у турнiрi « Скiфський лучник»,  також показати свої  здібності у нiчнiй грi « Пластун»  та представити команду на вечорi знайомств «Таланти Гілеї-2019».

Протягом другого дня практикуму почали роботу активітети, з метою навчання скаутів спеціальностям, які необхідні їм для походів та експедицій. Під час активітетів юні скаути мали змогу повчитися  вмінням веслування на байдарці , стрільбі з пневматичної  зброї, а також могли взяти участь у скаутських іграх. Пiсля чого команда мала змогу пройти цiкавий квест « Шлях з Варяг в Греки», де й посiла  III мiсце. Наприкінці другого дня учасниками практикуму було влаштовано вечір української пісні, присвячений пам’яті героям України. Закінчився другий день вечірньою рольовою грою «Порушник тиші».

 Фото без опису

 

Третього дня практикуму діти взяли участь в грi «Природоохоронний десант», де зайняли II  мiсце.

Загалом, у дiтей та дорослих  залишилася купа позитивних вражень та емоцій, яких вистачить до наступної Гілеї 2020.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора