A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Зустріч шкільної родини

Дата: 02.09.2019 13:24
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

        2 вересня 2019 року у філії Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1 (школа-дитячий садок) Великобілозерській ЗОШ І-ІІ ступенів №5 традиційно пройшла вереснева зустріч шкільної родини, присвячена Дню Знань, яка сповістила учнів, батьків та вчителів про початок нового 2019-2020 навчального року.            

         Розпочався навчальний рік різноманітними квестами, смайл-мозаїками, подорожами та вікторинами, присвяченими нашій Батьківщині та вічним загальнолюдським поняттям. «Ти для мене єдина, Україно!» - ці слова звучали в кожному класі.  Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави.  В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

        Та, мабуть, особливою подією цього вересневого дня стало урочисте відкриття міні-футбольного майданчика з навчально-тренувальних занять, роботи по будівництву якого завершилися напередодні. Привітати шкільну родину із цією знаменною подією та з початком нового навчального року прибули шановані гості – сільський голова Великобілозерської ОТГ Батрак Ігор Іванович, провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Данилюк Руслан Леонідович. Вони привітали всіх із чудовим святом - Днем  Знань, яке відкриває перед кожним нові обрії пізнання себе і світу, побажали всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Закінчив свій виступ сільський голова Батрак Ігор Іванович врученням символічного ключа від міні-футбольного майданчика завідувачу філії Сиротюк Ользі Василівні.

         В свою чергу педагогічний та учнівський колектив Великобілозерської ЗОШ І- ІІ ступенів №5 в особі завідувача філії Сиротюк Ольги Василівни висловив щирі слова вдячності всім, хто брав активну участь у будівництві міні-футбольного майданчика з навчально-тренувальних занять, а саме: сільському голові Великобілозерської ОТГ Батраку Ігореві Івановичу, генеральному директору ТОВ «Агрофірма ім. А. Суворова» Виставкіну Сергію Олеговичу,  директору ТОВ «Агрофірма ім. А. Суворова» Вороні Тетяні Богданівні та всім причетним до цієї благої справи. «Ваша підтримка,  зазначила Ольга Василівна, — свідчення  небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні та розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Створити для дітей  свято, побачити в їх оченятах вогник добра і віри в майбутнє – дорого коштує. Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати й заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади й громадськості.  І тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! І тільки тоді наші доньки й сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні  на благо України. Низький уклін Вам за Вашу натхненну й самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку й за частку душі, подаровану нам.»

         Веселим дитячим сміхом наповнився майданчик, коли учні вперше вийшли на поле. А право першими ступити на майданчик було надано кращим футболістам школи – Кіріченку Руслану, Купріну Артему та Івженку Олександру, які забили перший символічний гол у ворота. Радістю, здивуванням горіли очі дітей, а їхні душі переповнювалися почуттям нового й незвіданого.

Тож у черговий раз Великобілозерська ЗОШ І- ІІ ступенів №5 гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі й затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Зі святом і в добру путь!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора