A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти

Дата: 02.09.2019 11:23
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

30.08.2019 у актовій залі адміністративної будівлі Великобілозерської сільської ради відбулась серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Великобілозерської об'єднаної територіальної громади.

Серпнева конференція – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік, цікаві зустрічі, обмін думками, враженнями.

В роботі конференції взяли участь перший заступник сільського голови Великобілозерської сільської ради Вікторія Калиновська, в.о. начальника відділу освіти, культури, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради Наталія Подорожко та представники усіх закладів освіти Великобілозерської сільської ради.

Наталія Подорожко у своїй доповіді говорила про стан освітянської галузі , про готовність закладів освіти до нового навчального року та впровадження Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти.

Вікторія Калиновська привітала освітянську громаду з початком нового навчального року, подякувала за плідну працю, за гідну підготовку до нового навчального року, проінформувала присутніх про вирішення проблем галузі освіти в громаді, створення необхідних умов для навчання учнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора