A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведення командно-штабного навчання

Дата: 08.08.2019 08:22
Кількість переглядів: 397

 

З 06 по 07 серпня 2019 року на території Великобілозерської сільської ради проведено командно-штабні навчання з цивільного захисту з Великобілозерською районною ланкою Запорізької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

До участі у навчанні були залученні керівний склад районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, відділ містобудування, архітектури, житлово - комунального господарства, будівництва та цивільного захисту населення Великобілозерської райдержадміністрації, спеціалізовані служби цивільного захисту, Великобілозерська сільська рада, комісія ТЕБ та НС, евакуаційна комісія.

Командно-штабні навчання пройшли у два етапи:

На першому етапі проведена перевірка готовності органів управління і сил цивільного захисту району до реагування на надзвичайну ситуацію природного характеру, пов’язану з погіршенням метеорологічних умов. Оповіщення керівного та особового складу, здійснена перевірка документів з питань ЦЗ.

На другому етапі відпрацьовано практичні дії  районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту при ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного характеру:

радіаційна аварія на ВП «Запорізька АЕС» -  розгорнуто Збірний пункт евакуації № 1 та проведено практичну евакуацію населення.

загорання бензоколонки внаслідок необережного поводження з відкритим вогнем на АЗС № 07/066.

У день проведення командно-штабного навчання  на базі Великобілозерського навчально-виховного комплексу(школа –дитячий садок) № 1 Великобілозерської сільської ради, за адресою с. Велика Білозерка, вул. Шкільна, 5а  було розгорнуто Збірний евакуаційний пункт № 1, на якому представниками Енергодарських  міських курсів ЦЗ був розгорнутий мобільний навчально-консультаційний пункт з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора