A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Підтримка сімей, які опинились у складних життєвих обставинах

Дата: 24.05.2019 13:07
Кількість переглядів: 427

Фото без описуФото без опису

Центр соціальних послуг Великобілозерської сільської ради надає  різні види соціальних послуг сім’ям з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах і потребують допомоги,  сприяє у задоволенні потреб сімей та їх дітей.

Одним із видів соціальної підтримки є здійснення посередництва у наданні гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку установи.

Висловлюємо щиру подяку жителям Великобілозерської громади, котрі не залишаються байдужими до проблем таких сімей, та приймають активну участь у зборі гуманітарної допомоги.

Якщо у вас є речі ( одяг, взуття ), які Вам не потрібні, але придатні до використання - ви можете поділитись ними з тими, хто потребує допомоги. Ви можете зробити це, надавши речі безпосередньо членам сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, або залишивши речі для передавання таким сім’ям у приміщенні Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради, що знаходиться за адресою с. Велика Білозерка, вул. Центральна, 132 (телефон 20131).

Чекаємо на Вас!

                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              Центр соціальних послуг ВСР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора