A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

23 квітня 2019 року на базі Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1 (школа-дитячий садок) відбувся показовий День цивільного захисту

Дата: 24.04.2019 10:48
Кількість переглядів: 359

Фото без опису

23 квітня 2019 року на базі Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1 (школа-дитячий садок) відбувся показовий День цивільного захисту та тренінг для заступників керівників закладів загальної середньої освіти району, які відповідають за даний напрямок роботи.Педпрацівниками навчального закладу були підготовлені та запропоновані до проведення показового Дня цивільного захисту цікаві бесіди для учнів, вікторини, конкурси, мультимедійні презентації, навчальні фільми та мультфільми: «Бережи себе, дитино», «Небезпечні знахідки», «Натовп-вбивця» «Обережно, вибухонебезпечні предмети!» та ін. Відкриття Дня цивільного захисту відбулося з лінійки та виступу агітбригади нашого навчального закладу «Максимум». При відпрацюванні дій за сигналом «Увага всім!» було проведено організовану евакуацію учнів та працівників школи, яка продемонструвала готовність навчального закладу до реалізації плану реагування на надзвичайні ситуації. Яскравим видовищем  для усіх учнів та гостей став приїзд рятувальників, які  загасили вогонь та розповіли про секрети бойової роботи. Молодші школярі із задоволенням оглянули пожежно-рятувальне спорядження та спецобладнання, яке використовують рятувальники під час небезпечних ситуацій. В ході  проведення Дня ЦЗ було проведено огляд виставки стіннівок «Дії при виникненні надзвичайної ситуації» та конкурс малюнків учнів молодшик класів «Пожежник-рятувальник», низку естафет.    На заключному етапі заходу проведено підсумкову лінійку, на якій були підведені підсумки проведення показового Дня цивільного захисту та відмічено кращих учнів.

Присутній майстер виробничого навчання Енергодарських курсів ІІІ категорії Ситник Анатолій Іванович відмітив, що учні і працівники Великобілозерського НВК№1, формування ЦЗ за сигналами цивільного захисту діяли грамотно і чітко, із завданнями показового «Дня ЦЗ» впоралися  на відмінно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора