A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відеоконкурс «Чи знаєш ти свою громаду?»

Дата: 01.04.2019 10:46
Кількість переглядів: 433

Нагадуємо, що продовжується відеоконкурс сюжетів на тему  «Чи знаєш ти свою громаду» та «Найкраща ідея економічного розвитку громади»  у трьох категоріях: 1) #ЗемляМоя; 2)#ВідкрийМоюГромаду; 3) #РесурсиГромади.

Як молоді громади взяти участь у конкурсі:

1. Створити оригінальний відео-ролик (не більше 2:00 хвилин) за допомогою телефону, планшету, відео-камери тощо стосовно однієї з трьох тематичних областей, дотримуючись вказівок у правилах конкурсу .

2. Підготувати  короткий описовий текст максимум 1000 символів для завантаження разом із відео через ФОРМА ОНЛАЙН ПОДАННЯ (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeecq34ZwHVBkpQccLD73f6BOXwSrqpNf9OSdNjoj8ESFF9RA/viewform )

І про призи: передбачається, що експертне журі обиратиме переможців у кожній категорії. Переможці (1-3 місце) відповідно отримають нагороди у вигляді сертифікатів для участі в медіа-школі в Києві, де професіонали з українського та міжнародного медіа-бізнесу, зірки та урядовці поділяться своїм досвідом або зможуть взяти участь у майстер-класі по роботі з відео, який проведе відома відео-продакшн студія Києва. Основні витрати на поїздку, в тому числі, проїзд, проживання й харчування покриватимуться Програмою.

 

Більше інформації про правила, деталі та умови участі в конкурсі на  сайті (http://eef.org.ua/fsye-i-partnery-v-ramkah-programy-agrosilrozvytok-goloshuyut-videokonkurs-najkrashha-ideya-ekonomichnogo-rozvytku-gromady-ta-chy-znayesh-ty-svoyu-gromadu/?fbclid=IwAR2AX6G49aniEGPSVZ5EuQ1kWi9CvAPxWW0XH6fMqOT-mtY5gTdH_1CjFuU)  або  в публікації у ФБ: https://www.facebook.com/usaid.ards/posts/1178075459041698

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора