A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Книги-іменинники зустрічають друзів!

Дата: 27.03.2019 16:38
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Книги-іменинники зустрічають друзів!
Тиждень дитячого читання в Дитячій бібліотеці Великобілозерської сільської ради продовжується! 
На «Пізнавальний вівторок» 26 березня 2019 року до Дитячої бібліотеки Великобілозерської сільської ради  завітали маленькі жителі Великобілозерської ОТГ, щоб відсвяткувати ювілеї улюблених книг.
Ювілеї бувають не тільки у людей, а й у книг теж. Це книги,що йдуть через віки, книги, які витримують випробовування часом.
 Роки, десятиліття, століття несуть вони свою мудрість людям. Календар 2019 року багатий на ювілеї книг. Для юних читайликів це відмінний привід згадати та перечитати улюблені твори.
В ході заходу діти розглянули книжкову виставку «Ювілей святкує книга», на якій були представлені такі книги - іменинники:300 років знаменитому роману Даніеля Дефо «Робінзон Крузо», 200 років - роману Вальтера Скотта «Айвенго», 60 років повісті Всеволода Нестайка «В країні Сонячних зайчиків»  та інші книги.
Діти з цікавістю приймали участь  в грі «Веселка з  ювілейних творів»,де за кількістю різнокольорових фішок потрібно було визначити переможців  в номінаціях «Найбільша веселка» та «Найяскравіша веселка». Але перемогла на святі дружба!
А  закінчився захід чаюванням з солодощами. Діти залишали бібліотеку в  гарному настрої.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора