A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

«Завітай у світ книжковий, дивовижний і казковий!»

Дата: 27.03.2019 16:34
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

     «Завітай у світ книжковий, дивовижний і казковий!»

Кожного року, в чудові весняні дні, в бібліотеках України проходить Тиждень дитячого читання. Це одне з найбільших свят року, яке було започатковане ще в далекому 1943 році. 
Всеукраїнський тиждень дитячого читання - це книжкові іменини. Це свято тих,хто пише книги, і тих, хто їх читає. Це свято бібліотеки і читачів, письменників і видавців.
 Метою проведення заходу є :популяризація дитячого читання, повага та любов до книги,залучення нових читачів до бібліотеки, надання можливості дітям проявити себе під час проведення різноманітних заходів.
Інформаційний понеділок «Від стін печер - до друкованої книги» - під такою назвою пройшов перший день  Тижня дитячого читання  «Весна запрошує у світ книжковий», на який до Дитячої бібліотеки Великобілозерської сільської ради 25 березня 2019 року завітали всі бажаючі. Учасниками заходу стали  23-ти дитини : один вихованець дитячого садочка «Дзвіночок» та учні  з 1 по 7 клас НВК №1.Діти  уважно слухали про історію створення книги  та пригадували свої перші прочитані книжечки . Також мали  змогу прийняти участь в «Турнірі ерудитів», на якому за правильну відповідь отримували шоколадну монетку. Після закінчення гри, по кількості цих монеток, було визначено переможця. Перемогу здобула Гвоздик Ксенія, учениця 4-а класу, яка отримала звання «Найрозумніший».
Наприкінці заходу були підведені підсумки конкурсу «Лідерів читання». За 1 квартал перемогу здобула  Литвин Іра, учениця 3 класу. Були переможці також і по таким номінаціям: «Бібліомініерудит»- Пєшков Тимур, вихованець Дитячого садочка «Дзвіночок», «Доброзичливий читач» - Пушкіна Карина, учениця 4-б класу, «Книжкова леді» - Гулько Ангеліна, учениця 4-а класу, «Розсудливий читач»  - Литвин Іра, учениця 7 класу, «Спокійний читач» - Кириленко Кіра, учениця 3 класу та інші номінації.

По закінченню заходу дітвора отримала заохочувальні подарунки .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора