A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Вибір професії - це вибір життя

Дата: 25.03.2019 15:07
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

Кожного року в державній службі зайнятості проводиться місячник профорієнтації «Професійний орієнтир». Головна мета Місячника –це комплексний підхід в проведенні профорієнтаційної роботи серед учасників навчально-виховного процесу шкіл району, направленої на професійне визначення молоді та попередження молодіжного безробіття. 

       Для того щоб правильно зорієнтуватися в просторі вибору професій, треба той, хто міг би  надати об'єктивну і своєчасну інформацію про цей простір, тому  цю підтримку і кваліфіковану допомогу  у професійному виборі надає служба зайнятості.

          Фахівці відділу сприяння зайнятості у Великобілозерському районі активно проводили інформаційно–роз’яснювальну роботу з учнями. В період місячника було проведено День відкритих дверей, профорієнтаційні уроки та семінари, надавались індивідуальні консультації,  працювала «гаряча лінія», а закінчився Місячник проведенням акції «Випускник 2019».

        До участі в акції було запрошено ДНЗ Великобілозерський професійний аграрний ліцей  .

          Провідний фахівець з питань зайнятості Олена Савченко разом з   викладачами ліцею Світланою Ромалійською та Інною Візнюк    відвідали школи Великобілозерського району з метою проведення презентації учбового закладу – Великобілозерського професійного аграрного ліцею та ознайомлення учнів з ринком праці району, актуальними вакансіями на ринку праці та професіями, які користуються попитом. Представники ліцею розповіли про умови вступу та професії, за якими можна отримати освіту в учбовому закладі.

         Сподіваємось, що надана інформація стала корисною для учнів шкіл та допоможе їм визначитись з професією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора