A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Увага! Важлива інформація!

Дата: 25.03.2019 11:44
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

 

На виконання листа Кабінету Міністрів України від 27.02.2019 № 59/0/2-19-ДСК та з метою попередження загроз національній безпеці України в інформаційній сфері, а також протидії проведенню проти України спеціальних інформаційних операцій, облдержадміністрація повідомляє про таке.

За наявними у Служби безпеки України даними, Російська Федерація продовжує ведення інформаційної війни як складової гібридної агресії проти України та реалізує деструктивний інформаційний вплив через мережу Інтернет на громадян України.

Так, останнім часом активізувалися інформаційні атаки на органи законодавчої, виконавчої та судової влади шляхом деструктивного використання можливостей картографічного сервісу «Google Maps» (компанія « Google LLC»). Зокрема, виявлено факти внесення у оригінальні назви державних органів України на сервісі «Google Maps» деструктивних змін ( наприклад : назва «Верховна Рада» змінюється на «Верховна ЗРада», «Міністерство охорони здоровя України» на «Міністерство похорону здоровя України» тощо).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора