A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

5 березня 2019 року на базі Великобілозерської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №5 відбувся концерт присвячений Весні

Дата: 13.03.2019 15:28
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

         Нарешті настала весна – пора сонця, радості, квітів й надії. І якби не було холодно, все ж весна, переступивши через снігові замети, озвалася до нас радістю. Розтанув сніг, відступили морози, а в серце постукала надія. Надія, що всі зимові негаразди, як і сама зима, минули, відлетіли, а світ оновився. 
        Як весна неможлива без квітів й сонця, так і Міжнародний жіночий день неможливий без пісень, запальних танців, видовищних розважальних програм. Тому 5 березня 2019 року на базі Великобілозерської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №5 відбувся концерт, організований силами відділу культури Великобілозерської ОТГ і присвячений Весні, Жінці та Красі. Зі сцени звучали віршовані привітання, лунали мелодійні пісні; піднімали настрій театральні дійства та гумор; масу яскравих емоцій подарували ведучі свята. В залі панувала атмосфера теплого родинного свята. А після закінчення концерту відбулися дружні посиденьки за солодким столом зі смаколиками. Всі присутні залишили залу, дякуючи організаторам та учасникам цього свята, в піднесеному настрої, з посмішками на вустах та радістю в серцях.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора