Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Інформація про хід справ в Запорізькому окружному адміністративному суді

Дата: 11.03.2019 16:40
Кількість переглядів: 530

 

Фото без опису

 

В провадженні Запорізького окружного адміністративного суду знаходилась справа за адміністративним позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області до Великобілозерської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3 Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації Великобілозерської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3 Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області (Запорізька область, Великобілозерський район, с. Велика Білозерка (частина 3 села), вул. Лугова,2) шляхом зобов’язання відповідача повністю зупинити експлуатацію будівель школи за вказаною адресою, окрім робіт пов’язаних з усуненням порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, до повного усунення цих порушень.

 

З місцевого бюджету Великобілозерської сільської об’єднаної територіальної громади виділено кошти в сумі:

35200 грн – на оплату ремонтних робіт пожежної водойми та гідранта Великобілозерської ЗОШ № 3;

21000 грн – на оплату виготовлення і монтаж зовнішніх пожежних сходів Великобілозерського НВК № 1;

575000 грн – на оплату встановлення автоматичної пожежної сигналізації Великобілозерського НВК № 1, Великобілозерської ЗОШ № 2, Великобілозерської ЗОШ № 3; а за останні 15 років кошти на ці потреби зовсім не виділялися.

 

У зв’язку з вищевикладеним, 25.02.2019 року Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області відмовилося від адміністративного позову до Великобілозерської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3 Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області. Ухвалою Запорізького окружного адміністративного суду від 25.02.2019 року провадження в адміністративній справі закрито.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора