A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

«І лине над землею Шевченкове слово»

Дата: 07.03.2019 09:06
Кількість переглядів: 605

                                                            «І лине над землею Шевченкове слово»                     
   Знову   березень…..І знову линуть до нас думи геніального українського поета. Традиційно український народ у цей весняний час звертається до постаті Великого Кобзаря, яка у своїй величі була, є і залишається ні з чим незрівнянною, невичерпною для людського подиву і осягнення. 
     Тож  6 березня 2019 року у переддень 205-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря, в Центральній бібліотеці Великобілозерської сільської ради проведено конкурс читців «І лине над землею Шевченкове слово». 
     27 учасників конкурсу  декламували свої улюблені твори і вплітали їх у символічний вінок вдячності  та вічної шани нашому Пророку. Також усі присутні мали змогу показати свої знання взявши участь у літературній вікторині «Стежками Великого Кобзаря», переможцями якої стали Шаповал Андрій та Тихенька Ірина. 
    Вибрати кращих з кращих, непосильна ноша для членів журі, та все ж переможців конкурсу визначено, ними стали Щербань Анастасія учениця  Великобілозерської ЗОШ №5 та Шапотіннікова Валерія учениця Великобілозерського НВК №1, друге місце здобули Науменко Владислав студент Великобілозерського професійно аграрного ліцею та Тараненко Олеся учениця Великобілозерського НВК №1, третє призове місце отримали Свириденко Альона учениця Гюнівської ЗОШ №1 та  Холод Дар’я учениця Великобілозерського НВК№1. Призом глядацьких симпатій відзначена вчитель Великобілозерського НВК№1 Тарабарова Юлія Валеріївна, за активну участь у конкурсі Грамотою відзначена  вчитель Великобілозерської ЗОШ№5 Кратік Альона Юріївна. Переможці конкурсу  нагороджені грамотами та  подарунками. Всі присутні були люб’язно запрошені до солодкого столу, спонсором якого був Батрак Ігор Іванович. 
         По закінченні заходу учасники конкурсу, очильники та структурні підрозділи Великобілозерської сільської ради, урочистою ходою пройшли до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку де вшанували пам'ять славного сина України декламуючи вірші великого Кобзаря та поклали квіти до підніжжя пам’ятника.

.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора