A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ПРИВІТАННЯ ВЕЛИКОБІЛОЗЕРСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ІЗ МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ 8 БЕРЕЗНЯ!

Дата: 06.03.2019 14:57
Кількість переглядів: 373

Дорогі жінки!

   Щиро вітаю Вас з найчарівнішим та найпрекраснішим святом - Міжнародним жіночим днем 8 Березня!  Це свято, яке розпочинає весну, яке приходить із першими її кроками, з першими промінчиками сонечка, що пробуджує все навкруги, відроджує життя і показує, що воно прекрасне. Так і Ви, любі жінки, ніби символізуючи весну приносите в сірі будні - життя і красу, ніжність і любов, відданість і турботу, натхнення і неповторність. Все найпрекрасніше, що є у нашому чоловічому житті – щастя, радість, кохання, пов’язане з жінкою.

   Без Вас, любі жінки, не було б стільки любові і тепла. Ви робите цей світ кращим, зафарбовуєте його яскравими весняними фарбами, спонукаєте нас чоловіків до подвигів, шляхетних вчинків і добрих справ. Ви є берегинями сімейного вогнища. Саме від Вас залежить добробут у домі, що має великий вплив і на завтрашній день нашої України. Тож нехай у Ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і любов і лунає дзвінкий дитячий сміх!

   Бажаю Вам, милі жінки, міцного здоров’я, невичерпної енергії, великого особистого щастя, нев’янучої краси, добробуту та щедрої долі! Нехай весь рік Вас супроводжує відчуття весни, кожен новий день буде яскравим і сонячним, на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди сповнені віри, надії та оптимізму, а Ваші обличчя ніколи не покидають чарівні посмішки. Нехай здійсняться усі Ваші заповітні мрії та прекрасні почуття подарують натхнення для нових успіхів і перемог!

                                                                                       Сільський голова    Ігор Батрак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора