A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Розпочався марафон найтепліших привітань

Дата: 06.03.2019 09:58
Кількість переглядів: 685

Фото без опису

 

Мабуть недарма жіночий день відзначають весною, коли все розквітає, природа починає прокидатись. Свято 8 Березня завжди асоціюється з весною, ніжністю, красою та теплом, але найбільше - з жіночою красою та витонченністю.

Сьогодні, мабуть, неможливо уявити собі будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Також дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

05 березня на території Великобілозерської об'єднаної територіальної громади стартував марафон найтепліших привітань , найкращих музичних подарунків та найсмачніших святкових посиденьок за солодким столом.

Працівники культури та учасники художньої самодіяльності закладів культури Великобілозерської сільської ради під час кожної зустрічі створювали настрій мешканкам громади гарними піснями, а секретар Великобілозерської сільської ради Тетяна Ходус зустрічала всіх відвідувачів святкових концертів щирими привітаннями та найкращими побажаннями.

Отож, 5 березня святкові концерти відбулися на базі Сільського клубу Великобілозерської сільської ради, на базі Великобілозерської ЗОШ № 2 та на базі Великобілозерської ЗОШ № 3. Всі представниці прекрасної статі поверталися до своїх домівок з гарним святковим настроєм, адже на кожному з концертів панувала тепла, душевна атмосфера, а на адресу жінок лунало багато теплих та щирих слів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора