A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Великобілозерський НВК №1

Дата: 27.12.2018 08:24
Кількість переглядів: 480

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти.

Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

21 грудня 2018 року у Великобілозерському навчально-виховному комплексі №1 (школа-дитячий садок) учні 3-Б класу – Коцило Яни Миколаївни святкували День святого Миколая. На свято були запрошені батьки учнів. На заході панувала тепла атмосфера, учні розказували вірші, співали пісні, танцювали та отримали солодкі подаруночки.

 

19 грудня – день святого Миколая. Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями. Чемні діточки обов’язково знаходять під подушкою подарунок, а неслухняні – лозинку.
Вже стало доброю традицією – саме у день святого Миколая зустрічати в стінах 
Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1святого Миколая із його помічниками. Найрадіснішою хвилиною для дітей було роздавання подарунків Св. Миколаєм. Учні НВК №1 завітали до шкіл Великобілозерського району з цікавою сценкою та гостинцями.

Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителів, і для учнів проявити свої багатогранні здібності. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. У грудні місяці у Великобілозерському навчально-виховному комплексі №1 (школа-дитячий садок) проводились заходи до Тижня англійської мови. Учні НВК №1 піснями привітали учнів із наступаючими святами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора