Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Великобілозерський НВК №1

Дата: 27.12.2018 08:24
Кількість переглядів: 496

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти.

Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.

21 грудня 2018 року у Великобілозерському навчально-виховному комплексі №1 (школа-дитячий садок) учні 3-Б класу – Коцило Яни Миколаївни святкували День святого Миколая. На свято були запрошені батьки учнів. На заході панувала тепла атмосфера, учні розказували вірші, співали пісні, танцювали та отримали солодкі подаруночки.
Фото без описуФото без описуФото без опису

 

19 грудня – день святого Миколая. Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями. Чемні діточки обов’язково знаходять під подушкою подарунок, а неслухняні – лозинку.
Вже стало доброю традицією – саме у день святого Миколая зустрічати в стінах 
Великобілозерського навчально-виховного комплексу №1святого Миколая із його помічниками. Найрадіснішою хвилиною для дітей було роздавання подарунків Св. Миколаєм. Учні НВК №1 завітали до шкіл Великобілозерського району з цікавою сценкою та гостинцями.

Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителів, і для учнів проявити свої багатогранні здібності. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. У грудні місяці у Великобілозерському навчально-виховному комплексі №1 (школа-дитячий садок) проводились заходи до Тижня англійської мови. Учні НВК №1 піснями привітали учнів із наступаючими святами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора