A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День Святого Миколая в сільських бібліотеках Центру культури та дозвілля

Дата: 21.12.2018 10:37
Кількість переглядів: 587

День Святого Миколая

 

 

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая. Ось і сільські бібліотеки нашої громади не забули про це свято та вже напередодні почали дітей знайомити з ним.

17 грудня завідуючою Сільською бібліотекою №1 відбувся урок малювання на тему: "Що я хочу під подушку" в корпусі №6 Великобілозерського НВК №1 . Учні з захопленням малювали все те , що є бажане для них: солодощі, машинки, конструктори, ляльки та інше. Після гарного уроку всі посмакували запашним чаєм та солодощами.

18 грудня в Сільській бібліотеці №2 завідуючою проведено годину духовності, щоб світ став добріший – присвячену Дню Святого Миколая. До бібліотеки завітали дітлахи, де дізналися багато цікавого про свято та дістали по цукерці з чарівного мішечка-чобітка.

В бібліотеці №3 був проведений конкурс на кращу сніжинку для Святого Миколая. Учасниками були не тільки школярі , а й пенсіонерка Галина Яківна, яка з задоволенням разом з іншими зарядилась позитивними емоціями та пригостились цукерками за гарну роботу..

Вихованці дитячого садочка "Віночок" завітали до Сільської бібліотеки №5. Дітки ознайомились з книжковою виставкою "Святий Миколай до нас завітай». Розповідали вірші про Святого Миколая та Новий рік і за це одержали "миколайчики."

В Сільській бібліотеці №7 відбулася розважальна година «Святий Миколай – подаруй мені свято» для учасників любительського об’єднання «Чарівний дзвіночок». Діти з задоволенням виготовляли сніжинки та розгадували загадки про зиму, після чого  посмакували чаєм зі смаколиками. Також діяла книжкова виставка «Вчимося жити добрими людьми» про зимові свята та їх відзначення.

Всі були дуже задоволені, як діти так і завідувачі сільських бібліотек, адже добре, що в Україні є таке свято - ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ.
Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора