Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Кожній дитині щасливу родину

Дата: 21.12.2018 08:52
Кількість переглядів: 432

 Оголошення

Кожній дитині щасливу родину

Одним із пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей, створення сприятливих умов для їхнього фізичного, інтелектуального та духовного розвитку, майбутньої повноцінної життєдіяльності.

Тільки у сім’ї дитина може всебічно, гармонійно розвиватися. Держава контролює процес розвитку дітей, захищає їхні права. Якщо у родині не створено умови для нормального розвитку дитини, державою передбачено інші форми виховання, а саме: усиновлення, опіка, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та патронатні сім’ї  як новітня форма сімейного виховання. 

Дитячий будинок сімейного типу – це окрема сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Загальна кількість дітей у дитячому будинку сімейного типу не повинна перевищувати 10 осіб, враховуючи рідних дітей.

Дитячий будинок сімейного типу залишається одним з найбільш гуманних варіантів житлового та сімейного забезпечення для дітей, які з певних причин потребують помешкання та опіки.

 

Якщо Ви маєте бажання поділитися сімейним теплом з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування,  та створити дитячий будинок сімейного типу, Великобілозерська сільська рада підтримає Вас та забезпечить  житловим помешканням.

 

За більш детальною інформацією щодо створення ДБСТ звертайтеся до Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради за адресою: с.Велика Білозерка, вул. Центральна, буд. 132 ( тел.: 2-01-31).


Фото без описуФото без опису

 

Затишний будинок чекає на Вас

Великобілозерська сільська рада підтримує ініціативу  держави щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Сім’я чи особа, яка виявить бажання поділитися сімейним теплом з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування,  та створити дитячий будинок сімейного типу*, для проживання  отримає  просторий  будинок у користування.

Батьки-вихователі, затишна будівля чекає на Вас!

 

 

За більш детальною інформацією щодо створення ДБСТ звертайтеся до Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради за адресою: с. Велика Білозерка, вул. Центральна, буд. 132 ( тел.: 2-01-31).

 

 

 

*Дитячий будинок сімейного типу - окрема сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Загальна кількість дітей у дитячому будинку сімейного типу не повинна перевищувати 10 осіб, враховуючи рідних дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора