A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Свято в ДНЗ "Віночок"

Дата: 19.12.2018 14:58
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

Діти дуже люблять зимові свята!

Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівництва, радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок.

Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая.

19 грудня у  дошкільному навчальному закладі  «Віночок» пройшли тематичні заняття і розвага до дня Святого Миколая.

Під час підготовки до свята діти ознайомилися  з  легендами про Святого Миколая, розповідали вірші, співали пісні. Завідувач сільської бібліотеки запросила дітей в гості, розповіла про Святого Миколая, та подарила невеличкі подаруночки дітям. Під час розваги до дітей приходив в гості та шукав нечемних та неслухняних дітей чортеня Антипко.

За доброю традицією 19 грудня малеча нашого дошкільного закладу отримала подарунки від Святого Миколая, спонсорами яких були наші добрі друзі депутати Великобілозерської сільської ради Пастарнак С.О. та Тендеренко Ю.П.. А діти в свою чергу також приготували для Святого Миколая подарунки: спекли та прикрасили «миколайчиків». Під час підготовки до свята  діти написали листа Святому Миколаю в якому поділилися з ним своїми бажаннями, розповіли про свої успіхи та обіцяли вести себе і надалі чемно, бути слухняними та успішними, щоб і в наступному році отримати подарунок...

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора