A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбудеться засідання виконавчого комітету

Дата: 18.12.2018 14:07
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

19 грудня 2018 року о 09.00 год.  відбудеться засідання виконавчого комітету Великобілозерської сільської ради, на якому буде розглянуто наступні питання:

  1. Про затвердження проектної документації по об'єкту «Капітальний ремонт водопровідної мережі по вул.Луговій, Суворова с. Велика Білозерка  Великобілозерського району Запорізької області.
  2. Про організацію заходів щодо проведення Дня Святого Миколая, новорічних і різдвяних свят.
  3. Про затвердження Плану заходів щодо відзначення  150 років з дня заснування культурно-освітньої громадської організації «Просвіта» в Запорізькій області.
  4. Про видалення зелених насаджень по вул. Чарівна 1 с. Велика Білозерка.
  5. Про затвердження режиму роботи комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області
  6. Про створення пункту збору військовозобов'язаних та техніки Великобілозерської сільської ради та його керівний склад.
  7. Про підсумки роботи  із зверненнями громадян, які надійшли до Великобілозерської сільської ради за період  з 01.01.2018 по 20.12.2018.
  8. Про роботу виконавчого комітету.
  9. Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання  питної води для товариства з обмеженою відповідальністю «Агростиль-2011».
  10. Про присвоєння  поштової адреси об'єкту нерухомого майна по вул. Трудова с. Велика Білозерка.
  11. Про присвоєння поштової адреси об'єкту нерухомого майна по вул. Гагаріна с. Велика Білозерка.
  12. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого  комітету від 29.11.2018 № 133 «Про надання службового житла Габрахманову А.Р.».
  13. Про присвоєння поштової адреси об'єктам нерухомого майна, які перебувають в користуванні ТОВ «Агрофірма ім.. Ватутіна».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора