A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Захід до Дня Збройних Сил України

Дата: 12.12.2018 13:17
Кількість переглядів: 572

 

 

Закладами культури Центру культури та дозвілля Великобілозерської сільської ради в рамках відзначення Дня Збройних Сил України проведено тематичні заходи:

  • 5 грудня на базі Великобілозерської загальноосвітньої школи №2

завідувачем сільського будинку культури №2 Данько М.В. проведено спортивне свято «На варті миру». На свято були запрошені учнів 1 – 4 класів. Діти відповідально поставились до поставлених перед ними завдань, швидко і самостійно відповідали на питання вікторини. Кожному класу було запропоновано в ігровій формі індивідуальне спортивне завдання, яке школярі виконували із задоволення. Захід пройшов у дружній атмосфері, учні та вчителі активно підтримували команди під час спортивних конкурсів, час пройшов цікаво та непомітно. По закінченню заходу капітани команд отримали подяки за активну участь у конкурсах, а решта учасників конкурсної програми отримали солодкі призи;

  • 5 грудня на базі Великобілозерської загальноосвітньої школи № 5

для учнів 5-6 класів завідувач сільської бібліотекою № 6 Залюбівська Л.М. провела виховну годину  "Готуємось стати захисниками Вітчизни " та гру-конкурс "Найрозумніші". Заходи проведено з метою патріотичного виховання, а також розвитку кмітливості та спритності учнів закладу. Діти уважно вислухали розповідь та радо прийняли участь у конкурсі. По завершенню конкурсів всі хлопчики отримали в подарунок листівки "З днем збройних сил України", які були виготовлені напередодні учасниками любительського об'єднання "Чарівний дзвіночок" та солодкі призи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора