A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 10.12.2018 14:48
Кількість переглядів: 778

Оголошується конкурс

на заміщення вакантної посади

 головного спеціаліста

відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради

10.12.2018

Відділ освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради Великобілозерського району Запорізької області, що знаходиться за адресою: с. Велика Білозерка, вул. Центральна,121, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради:

  • головного спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради

 

Вимоги до кандидата на посаду головного спеціаліста відділу освіти, культури, туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту Великобілозерської сільської ради:

 

  • повна або базова вища освіта відповідного професійного спрямування (магістр, спеціаліст або бакалавр). Післядипломна освіта в галузі управління;
  • стаж роботи з управління персоналом для магістра або спеціаліста – не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років;
  • знання Конституції України; законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та нормативно – правових актів з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

 

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

 

- письмову заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходженням служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта громадянина України;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військово- зобов’язаних).

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

 

Особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

 

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

 

Строк подання документів: документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення за адресою:    с. Велика Білозерка, вул. Центральна, 121.

 

Довідки за телефоном (06156) 2-00-11

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора