Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День місцевого самоврядування.  

Дата: 10.12.2018 13:17
Кількість переглядів: 674

 

Щороку 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування.  

Саме цього дня, 7 грудня 1990 року, Верховна Рада України ухвалила Закон України "Про місцеве самоврядування".Сьогодні місцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним із головних чинників розвитку громадянського суспільства. Становлення самоврядних традицій – особлива сторінка в історії українського державотворення.  

Життя підтверджує, що не може бути справжньої демократії без порядку, держави – без належного контролю, а повноцінного самоврядування – без необхідного обсягу повноважень і матеріально-фінансових ресурсів, але для цього потрібна спокійна, злагоджена робота всіх гілок влади.

7 грудня, у сесійній залі Великобілозерської сільської ради до уваги винуватців свята була запропонована святкова концертна програма, підготовлена учасниками художньої самодіяльності закладів культури території. Багато теплих слів на адресу депутатів сільських рад, працівників виконавчого комітету та усіх, хто причетний до цього свята прозвучало від секретаря сільської ради Тетяни Ходус. Вона побажала, щоб цей урочистий день додав усім сил і наснаги на добрі справи, додав впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашої малої батьківщини.

Звичайно ж, День професійного свята приємна мить, проте після неї настають значно довші будні з їх тривогами, труднощами, успіхами і невдачами.

Тож хотілося б ще раз, від усього серця, побажати всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє України. 

 


 

 

 

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора