A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Дата: 30.11.2018 13:35
Кількість переглядів: 378

 

 

           

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

 

 1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема. Червона стрічка — символ солідарності із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему. На рахунку цієї хвороби вже безліч мільйонів людських життів, щорічно до їх числа додається ще і ще й цей рахунок вже давно не на нашу користь.

Саме до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, спеціалістами Центру соціальних послуг проведено профілактичні бесіди серед членів сімей, які знаходяться на обліку Центру як такі, що опинились в складних життєвих обставинах. Основними аспектами профілактичних бесід стало висвітлення питань щодо загальних відомостей про хворобу, симптомів її прояву, діагностики та профілактики ВІЛ/СНІДу.  Всі клієнти Центру отримали поліграфічну продукцію – буклети «ВІЛ це не вирок, це певний спосіб життя», виготовлену Запорізьким обласним ЦСССДМ в рамках заходів до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

В цей день - Всесвітній день боротьби зі СНІДом, ми сподіваємося, що одного разу можна буде сказати - зі СНІДом покінчено!Червона стрічка як символ боротьби зі СНІДом свідчить про те, що Україна - це територія життя, і українська молодь – обирає життя! Обирайте життя та цініть кожну прожиту хвилину!

 

 

 

 

 

 

Центр соціальних послуг Великобілозерської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора