A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Мітинг – реквієм «Біль душі і пам’ять серця»

Дата: 24.11.2018 19:34
Кількість переглядів: 506

24 листопада  2018 року  біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років, пам‘ять про знищених і невинно убієнних  об’єднала у великій  скорботі мешканців Великобілозерської громади.

  До вшанування Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні та 85–х роковин Голодомору 1932-1933 років, проведено  траурний  мітинг –  реквієм «Біль душі і пам’ять серця».

    В пам’ять про мільйони загиблих від Голодомору  в 1932 -1933рр. о 16:00  учасники заходу приєднатися до загальнонаціональної хвилини мовчання,   поклали до  пам’ятного знаку квіти та композиції із пшеничних колосків,  запалили свічки на знак скорботи та вічної пам’яті.

  За померлими від  Голодоморів  та політичних  репресій настоятель Свято - Покровської церкви ієрей Олексій відслужив молебень.  

    В Центральній бібліотеці Великобілозерської сільської ради діє виставка-пам’ять «Чорний птах гіркої пам’яті», на якій представлено чимало історичних матеріалів, книг, публіцистичних роздумів, фотоматеріалів які відображають трагічні події в житті Українського народу, пов’язані з голодоморами – злочинами комуністичного тоталітарного режиму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора