A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Інформація Енергодарського управління ГУ ДФС у Запорізькій області

Дата: 19.11.2018 11:51
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

 

 

Запоріжці збільшили сплату військового збору на 26 відсотків

 

З доходів мешканців Запорізької області з початку року до бюджету надійшло майже 434 мільйони гривень військового збору (не враховуючи дані великих платників, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Надходження десяти місяців цього року перевищили минулорічні на 26 відсотків, або майже на 90,5 мільйона.

У жовтні запоріжці перерахували більш ніж 46 мільйонів гривень військового збору, це на 8,7 мільйона або на 23 відсотки більше, ніж у жовтні 2017 року.

Зростання показників сплати зафіксоване на всіх територіях регіону. Найбільші відрахування забезпечили платники обласного центру – майже 224 мільйони, суб'єкти господарювання м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів спрямували до бюджету 48 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 41 мільйон, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – 33 мільйони, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 22 мільйони, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 19 мільйонів, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 14 мільйонів, Василівського і Михайлівського районів – понад 13 мільйонів, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 11 мільйонів, Якимівського і Приазовського районів – 9 мільйонів.

Нагадаємо, ставка військового збору становить 1,5% від суми доходів, що підлягають оподаткуванню. Його платниками є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Наповнення бюджету

Спікер: Фахівець ГУ ДФС

Фото без опису

 

На Запоріжжі у митній сфері викрито порушень на суму майже 143 мільйони гривень

 

У поточному році в ході аналітично-пошукових заходів працівники Запорізької митниці ДФС викрили 431 порушення митних правил. За кожним фактом недотримання громадянами та суб'єктами господарювання митного законодавства заведені справи на загальну суму майже 143 мільйони гривень, що на 114 мільйонів більше, ніж торік.

За десять місяців митники розглянули 240 матеріалів, за результатами яких правопорушники оштрафовані на 12,8 мільйона.

Крім того, за цей час судові органи винесли рішення у 83 справах про порушення митних правил. Відповідно до постанов суду конфісковано предметів правопорушень на суму 8,3 мільйона, що на мільйон більше, ніж у 2017 році, а також накладені штрафні санкції у розмірі 8 мільйонів, що перевищує минулорічні дані на 2,1 мільйона.

 

Запорізька митниця ДФС

ТЕМА: Боротьба з контрабандою та митними правопорушеннями

Спікер: Керівник підрозділу/фахівець митниці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора