A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2018 11:00
Кількість переглядів: 900

     Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. 16 листопада 2018 року, напередодні свята,  у сесійній залі Великобілозерської сільської ради для аграріїв Великобілозерської громади відбулися урочистості та тематичний святковий концерт «Свято хліба, поля і душі!».

     

     З щирими привітаннями та найкращими побажаннями до всіх працівників сільського господарства звернулися Великобілозерський сільський голова Ігор Батрак, голова Великобілозерської районної державної адміністрації Ася Ярмоленко та заступник голови Великобілозерської районної ради Олександр Василенко . Голова громади відзначив, що наш район зайняв перше місце по збиранню врожаю ранніх зернових серед сільгоспвиробництв Запорізької області та побажав всім з таким ентузіазмом  працювати й надалі. В ході проведення урочистостей найкращі працівники сільгосппідприємств отримали від Великобілозерської громади грамоти за сумлінну працю та подарунки. А працівники культури громади, як завжди, вітали винуватців свята гарними концертними номерами та дарували їм заряд гарного святкового настрою. 
Шановні хлібороби, Ви з честю впорались зі своєю нелегкою роботою, а ми докладатимемо усіх зусиль для того, щоб ваша благородна праця була належно оцінена.
     Тож ще раз від душі хочеться побажати миру, благополуччя, достатку в кожній родині, багатих врожаїв на хлібній і життєвій нивах Вам і Вашим родинам, дорогі наші хлібодари.
Щиро дякуємо Вам за щоденний трудовий подвиг!

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора