A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Інформація Енергодарського управління ГУ ДФС у Запорізькій області

Дата: 15.11.2018 15:05
Кількість переглядів: 411

Майже тисяча іноземців звернулися до фіскальної служби Запорізької області за отриманням реєстраційного номеру

 

Протягом січня-жовтня поточного року працівники фіскальної служби Запорізької області зареєстрували у Державному реєстрі фізичних осіб 31780 громадян, з них понад 967 іноземців, що на 112 осіб більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Тільки у жовтні цього року на облік поставлено більш ніж 2,7 тисячі осіб, з них 99 громадян інших держав.

Для того, аби отримати адміністративну послугу з питань реєстрації іноземних громадян в Державному реєстрі фізичних осіб, необхідно мати при собі паспорт іноземця, посвідку на постійне або тимчасове проживання в Україні та засвідчений в установленому законодавством порядку їхній переклад українською мовою (після пред’явлення повертається) і копію такого перекладу (крім осіб, які мають посвідки на постійне проживання або посвідки на тимчасове проживання в Україні).

Більш детальну інформацію можна отримати на субсайті ГУ ДФС у Запорізькій області (http://zp.sfs.gov.ua). У разі необхідності громадяни мають можливість звернутися до фахівців служби та отримати консультацію.

Нагадаємо, реєстраційний номер облікової картки є обов'язковим для використання підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності, включаючи установи Національного банку України, комерційні банки та інші фінансово-кредитні установи в разі виплати доходів, з яких утримуються податки та інші обов'язкові платежі, укладення цивільно-правових угод, предметом яких є об'єкти оподаткування та щодо яких виникають обов'язки сплати платежів, відкриття рахунків в установах банків. Крім цього, реєстраційний номер облікової картки необхідний фізичній особі, якщо вона є засновником юридичної особи, а також при оформленні податкової знижки тощо.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Центри обслуговування платників податків

Спікер: Фахівець ГУ ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора